ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΑΡΤΖOΝΙΚΑΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΝΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΑΡΤΖOΝΙΚΑΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΝΤΩΝ

Τέντες Ταπετσαρίες Μουσαμάδες Πέργκολες στην Άρτα για επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους Ομπρέλες Ξαπλώστρες Θαλάσσης Γκαρτζονίκας Γεώργιος

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται από το 1974 στο χώρο της κατασκευής και της τοποθέτησης τεντών και έχει την έδρα της στην πόλη της Άρτας. Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες αλλά και σε ιδιώτες, με πρωτότυπες λύσεις και προτάσεις για την ορθή σκίαση των χώρων. Εξυπηρετούμε όλη την βορειοδυτική Ελλάδα (Ήπειρος, Αιτωλοακαρνανία και νήσους Ιονίου). Δίνουμε λύση και απάντηση σε κάθε σας ανάγκη, από την πιο σύνθετη έως και την πιο απλή.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησης γνωρίζει πολύ καλά όλα τα μυστικά της δουλειάς, αφού έχει μεγάλη εμπειρία αλλά και προϋπηρεσία χρόνων πάνω σε οτιδήποτε αφορά την τέντα. Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου να σας χαρίσουμε ένα αποτέλεσμα αποκλειστικά στα μέτρα σας. Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στη σελίδα μας και να σας προσκαλέσουμε να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε τα προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.
Βρείτε στην επιχείρησή μας τέντες με την εγγύηση που παρέχουν οι μεγαλήτερες εταιρίες συστήματος σκίασης. Μπορείτε να καλέσετε στο κατάστημά μας στην Άρτα για οποιαδήποτε απορία έχετε ή πηγαίνοντας στην καρτέλα επικοινωνία. Οφείλουμε και επιζητάμε να είμαστε μπροστά από κάθε σας ανάγκη και διαθέσιμοι σε κάθε σας απαίτηση.

Gallerie