Προϊόντα

Τέντες Ταπετσαρίες Μουσαμάδες Πέργκολες Καποτίνες σε Άρτα Πρέβεζα Λευκάδα για επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους Ομπρέλες Ξαπλώστρες Θαλάσσης Γκαρτζονίκας Γεώργιος

 

Σκιάζοντας το χώρο σας με τεντόπανα DICKSON, NYFAN TENCATE και PROTECTION εξασφαλίζετε χαμηλότερες θερμοκρασίες, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση κλιματιστικού. Παράλληλα όλα τα τεντόπανα έχουν βαφεί με χρώματα μη τοξικά, φιλικά στο περιβάλλον. Μέσα από το δειγματολόγιο μας θα ανακαλύψετε πολλούς απλούς τρόπους για να ξαναγίνει ο πλανήτης μας πιο πράσινος, πιο όμορφος, πιο ανθρώπινος. Ανάμεσα στη μεγάλη γκάμα σχεδίων μας σίγουρα θα ανακαλύψετε εκείνο που ανταποκρίνεται στο δικό σας στυλ. Τα χρώματα, τα σχέδια αλλά και το στρώσιμο της τέντας δεν αλλάζουν όσο χρόνια κι αν περάσουν. Η υψηλή αισθητική συνδυασμένη με την εξαιρετική ποιότητα ύφανσης και κατασκευής διατηρούν την εμφάνιση της τέντας αψεγάδιαστη.

Τα τεντόπανα μας είναι:

100% αδιάβροχα. Ούτε σταγόνα βροχής δεν περνά ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης.
Αδιαπέραστα από την υπεριώδη ακτινοβολία UV του ηλίου και γενικά από το ηλιακό φως.
Ανθεκτικά σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, με χρώματα ζωντανά και υλικά βαφής, μη τοξικά, φιλικά στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.
Πανέμορφα όσα χρόνια κι αν περάσουν. Δεν κατακρατούν σκόνη, δεν ξεχειλώνουν και τα χρώματα δεν ξεθωριάζουν.
Παράλληλα συνοδεύονται με:
Πιστοποίηση προέλευσης παραγωγής από το εργοστάσιο στην Ολλανδία, από το εργοστάσιο DICKSON στην Γαλλία και το εργοστάσιο PROTECTION στην Ελλάδα
Πραγματική 5ετή και 7ετή εγγύηση, για προστασία από το σκίσιμο, αλλά και την καλή εμφάνιση του τεντόπανου.
Όταν η άριστη ποιότητα συνδυασμένη με την υψηλή αισθητική προσφέρεται μάλιστα και σε πολύ καλές τιμές, τότε έχετε κάνει μία επιλογή που… επισκιάζει κάθε άλλη! Είμαστε λοιπόν σε θέση να σας προσφέρουμε μία τεράστια ποικιλία σε κάθε αισθητική, κρατώντας πάντα την ποιότητα σταθερά υψηλή και τις τιμές σταθερά χαμηλές.
Για να δείτε το δειγματολόγιο πατήστε εδώ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΤΕΡ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SOMFY , VS και NYFAN TENCATE
Κινήστε ηλεκτρικά τις τέντες σας και κερδίστε άνεση λειτουργίας και προστασία της εγκατάστασης. Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριό σας, χωρίς να σηκωθείτε από την πολυθρόνα σας, η τέντα ανεβοκατεβαίνει σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Αποχαιρετήστε την κούραση της μανιβέλας! Απλά πατήστε ένα κουμπί στο τηλεχειριστήριο και οι τέντες σας θα κινηθούν αυτόματα από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. Ήλιος ή σκιά; Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες οι τέντες σας θα λειτουργούν αυτόματα!

Gallerie